2011. november 22., kedd

Adbor Arte 3x3 multifunkciós "irtójó" babakocsi - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Fájó szívvel eladásra kínálom szívünkhöz nőtt babakocsinkat.   Adbor Arte 3x3 típusú multifunkciós babakocsi. Babaholmi kereskedéssel foglalkozunk de ez a saját kisfiúnké volt, mint szakmabeliek a legjobbat választottuk neki -már amelyek elérhető árban léteznek.
 Amit a legjobban szerettünk benne, az extra rugózás, vajpuha kanyarodás és hogy az autósülés a vázra helyezhető. Otthon beleraktam a babát, autóban elaludt , elmentem a bevásárlóközpontba ott ráklikkeltem a vázra , simán ellavíroztam a Takko üzlet ruhaálványai között is , majd vissza az autóba... és otthon ébredt fel..! Szinte 1 helyben meg lehet fordulni vele! Ja igen és a színe... szerintem a legjobb uniszex szín annak, aki szereti a szolíd eleganciát.
Tartozékok és funkciók:
       Mózeskosár : nagy, tágas , kupolája lehajtható, rápatentolható takarórésszel, több fokozatban ültethető. Kupola tetején fogókarral.
Autósülés és babahordozó:
   Szabványos, kupolával, lábzsákkal, szűkítőbetéttel felszerelve.
Sportrész:
  A háttámla az ülőrésztől függetlenül állítható 3 pozícióban , teljesen lefektethető. Igazi paravánja van, nem csak egy kis árnyékolótető mint más sportrészeknek általában. Gombnyomással több fokozatba állítható és jól rá lehet botítani az ülésre- ez szeles , esős időben nagyon jó. Van egy ki és behajtható silt is a paraván elején, illetve a hátuljáról lecipzározható egy rész, alatta háló van, így nyáron szellősebbé tehető a baba helye. A  kupoláján ennek is van fogókar, a könnyebb kezelhetőség érdekében. Lábzsák, 5 pontos biztonságiövvel felszerelve.
A kapaszkodókar fóliázott, így higénikusan tisztán tartható.  
Központi  fékrendszer
  Minden tartozék 2 irányból felhelyezhető a vázra. A tolókar magassága állítható, a 6éves kislányom és a 185cm magas férjem is megtalálta rajta a kényelmes magasságot. Esővédő és rovarháló is tartozik hozzá.
Teljesen jó állapotban van, kevés apró karc van rajta , hiszen használtuk, de ezek csak közelről látszanak, ha azt vizsgáljuk. A sportrész biztonságiövénél, vállmagasságban halványan látszik vmi, olyan mint egy tejfolt- szóval nem színes, csak ott foltszerűen sötétebb az anyag, de tényleg halvány, pláne ha benne van a baba  nem is látszik. Frissen mosva adom át, úgyhogy simán lehet hogy kijön belőle.
Ajándékba adok egy újszerű Daniel Ray táskát, én ezt hasdználtam pelenkázótáskának . Nagyon passzol a kocsihoz, az oldalzsebeibe zöld kupakos cumisüveget tettem, így igazán stílusos volt. Sok zseb van rajat, cipzáros rekeszek a doktornénis papiroknak ... szóval minden ami kell.
   SZÍVBŐL AJÁNLOM ÚJ KIS GAZDÁJÁNAK ÉS SZÜLEINEK!!!



Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 18:50
. Adbor Arte 3x3 multifunkciós "irtójó" babakocsi - Jelenlegi ára: 49 000 Ft